✓ Voor vrouwen én mannen
✓ Geven tutorials
✓ Eigen webshop

Haar laten kleuren in Waasmunster

Wil je graag je haar laten kleuren en ben je op zoek naar een kapsalon in de omgeving van Waasmunster? Dan zit je goed bij schoonheidssalon Figaro. Ons team staat voor je klaar om je een stralende look te geven waar je van droomt. Dankzij onze kwalitatieve service hebben we ondertussen al klanten in Sint-Niklaas, Lokeren en Temse. Als je dus in de ruime omgeving van Waasmunster woont, zijn we een uitstekende keuze om je haar te laten kleuren.

Nieuwe look?

Laat je haar kleuren bij ons schoonheidssalon in Waasmunster

Laat je haar kleuren bij ons schoonheidssalon in Waasmunster en krijg advies op maat. We bieden je ook de mogelijkheid aan om een colorpakket voor thuis aan te schaffen. We geven je daarbij graag ons kleurenadvies. Ook als u graag een nieuwe damessnit wilt, kunnen we je verder helpen.

Geniet van verzorging voor je hele lichaam

Bij Figaro in Waasmunster stopt het niet bij het knippen en kleuren van je haar. Je zit bij ons namelijk ook goed voor lichaamsverzorging. Heb je bijvoorbeeld last van je rug? Dan geven we je met veel plezier een rugmassage. Ook voor gezichtsverzorging kan je op ons rekenen. We nemen ook graag je nagels onder handen.

Contacteer ons

Als je bij onze dameskapper graag je haar wilt laten kleuren, leg dan snel een afspraak vast. Dat kan eenvoudig online na het aanmaken van een account. Voor verdere vragen mag je ons altijd contacteren. Bel naar het nummer 052 46 15 74, stuur een e-mail naar info@hairbyfigaro.be of stuur een bericht via ons online contactformulier.